Ρούγα

Οι συστάσεις για το γραφικό χωριό του Αγίου Αθανασίου είναι μάλλον περιττές. Αγαπημένος προορισμός όλης της Ελλάδας και όχι μόνο , εδώ και μερικά χρόνια, συγκαταλέγεται στις επιλογές όσων θέλουν να συνδυάσουν σκι, βουνό, χρώμα αλλά και πολυτέλεια με πινελιές κοσμοπολιτισμού.

Οι 15 πέτρινες και ευρύχωρες παραδοσιακές κατοικίες του συγκροτήματος Ρούγα, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία, αποτελούν έναν ακόμη λόγο για να πείτε το «ναι» και να βρεθείτε κοντά στο χιονισμένο χωριό απολαμβάνοντας τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του.

Όλες οι κατοικίες είναι αυτόνομες, άλλες δίχωρες και άλλες μονόχωρες, αλλά με τις ίδιες ανέσεις.

Το εξαιρετικό πρωινό με χειροποίητες πίτες  μηλόπιτες και πολλά παραδοσιακά εδέσματα, καθώς και η παραδοσιακή σπιτική κουζίνα του Ρούγα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά, που το ξεχωρίζουν!

Στο Ρούγα η ευεξία κρατάει τα σκήπτρα, με το πλήρως οργανωμένο private  spa να υπόσχεται χαλάρωση και ανανέωση μετά από ένα εξαντλητικό σκι!

Ο παιδότοπος και η αίθουσα προβολής ταινιών, είναι χώροι συνάθροισης των μικρών επισκεπτών, που περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να απολαύσουν ένα εξαιρετικό ρόφημα! Πληροφορίες για τη θέση του ξενώνα Ρούγα στο χάρτη του παραδοσιακού οικισμού του Παλιού Αγίου Αθανασίου μπορείτε να βρείτε στον interactive χάρτη μας.

Τηλέφωνο:2381031115

Κινητό:

Email: info@rouga.gr

Website : www.rouga.gr

Παροχές:

Website : www.palios.gr

Photos

ROULA GOUGOUSH KASE01 6 ROULA GOUGOUSH KASE01 4 ROULA GOUGOUSH KASE01 8 ROULA GOUGOUSH KASE01 5 ROULA GOUGOUSH KASE01 7 ROULA GOUGOUSH KASE01 9